Yhteystiedot

Loimijoen Kiinteistökeskus

Heimolinnankatu 18, 32200 LOIMAA

Avoinna ark. 10.00-15.00, puhelimitse 9.00-16.00

toimisto@loimijoki.fi

050 463 0450

Henkilöstön sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@loimijoki.fi

Hyvä isännöinti ei synny kenen tahansa toimesta. Me emme ole ketä tahansa, siksi on hyvä tuntea ihmiset asioiden takana.

Kiinteistöjohtaminen on tiimityöskentelyä, jossa isännöitsijällä on taustallaan ammattilaisjoukkue. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat ne henkilöt, jotka vastaavat heidän kodistaan, sijoitusasunnostaan tai muusta kiinteistövarallisuudesta.

Ilkka Kontula perusti Loimijoen Kiinteistökeskus Oy:n vuonna 1990, päämääränään tarjota paikallisille taloyhtiöille täyden palvelun isännöintiä, jossa asiakas saa saman katon alta kaikki kiinteistöhallintoon kuuluvat palvelut.

Myöhemmät vuodet ovat yrityksen kasvun myötä tuoneet mukanaan yritykseen uusia asiantuntijoita ja näin asiakkaidemme käyttöön entistä laajempaa osaamista kiinteistöjohtamisesta, taloudesta ja laskennasta sekä juridiikasta. Yrityksen asiakkaista huolehditaan tänään jo kolmella paikkakunnalla avoinna olevissa toimipisteissä, yhteensä yhdentoista ammattilaisen voimin.

Periaatteenamme on, että asiakkaistamme sekä työntekijöistämme pidetään mahdollisimman hyvää huolta – näin kaikki ovat tyytyväisiä. Periaatteemme vahvistaa yritykselle vuonna 2013 myönnetty ISA-auktorisointi, jolloin olemme yksi noin kahdestasadasta auktorisoinnin piirissä olevasta toimistosta maassamme.

Taloyhtiöpalvelut

Hallinnon tuki

Oikeusnotaari
Iiro Varhia

050 463 0450
(ma ja pe)

Hallinnon tuki
Heta Oja

050 463 0450

Yritysjohto