Tulevaisuus

Visiona taloyhtiön tulevaisuus!

Emme vain hoida asioita, vaan suunnittelemme yhdessä taloyhtiön elinkaarta pitkällä tähtäimellä. Tämä on mahdollista hyvällä päätösten valmistelulla ja toimintaympäristön muutosten aktiivisella huomioimisella.
Mennään yhdessä eteenpäin!

Asioi helposti, silloin kun sinulle sopii!

Ilman aukioloaikoja löydät meidät somesta sekä eri toiminteista kotisivuillamme. Taloyhtiötäsi koskevat tiedot sekä omaa asumista sekä omistamistasi koskeva osakasportaali huoneistotieto.fi on käyttövalmiina ja mukanasi aina kun haluat toimia taloyhtiöasioissa. Huoneistotieto.fi mahdollistaa aidon asioiden hoitamisen kellonajasta ja paikasta riippumatta.

Meidän porukan organisaatio poikkeaa tavanomaisesta. Arjen asumiseen ja taloyhtiöön tutustumiseen liittyvissä kysymyksissä toimistossa vastaa asumiskoordinaattori, jonka kautta monet asumisen asiat hoituvat yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.  Toimistomme on avoinna Loimaan keskustassa arkisin kello 10.00-15.00.

Tietoa perille asti!

Pilotoimme yhdessä Lounean kanssa hyvän vastaanoton saaneita sähköisiä ilmoitustauluja, ns. rappunäyttöjä. Viestinnän kärjessä olevissa taloyhtiöissä rappunäytöt tuovat taloyhtiötiedotuksen lisäksi asukkaiden ja talossa vierailevien nähtäväksi alueelliset uutiset, säätiedot ja asumisen lisäarvoa tuottavat palvelut. Taulujen ja palveluiden sisältöä voidaan räätälöidä helposti taloyhtiösi tarpeiden mukaan.

Tietoa perille asti!

Pilotoimme yhdessä Lounean kanssa hyvän vastaanoton saaneita sähköisiä ilmoitustauluja, ns. rappunäyttöjä. Viestinnän kärjessä olevissa taloyhtiöissä rappunäytöt tuovat taloyhtiötiedotuksen lisäksi asukkaiden ja talossa vierailevien nähtäväksi alueelliset uutiset, säätiedot ja asumisen lisäarvoa tuottavat palvelut. Taulujen ja palveluiden sisältöä voidaan räätälöidä helposti taloyhtiösi tarpeiden mukaan

Vastuullisuus on osa tulevaisuuden rakentamista

Kiinteistöomaisuuden sekä rakennetun ympäristön hoitamisessa vastuullisuus korostuu päätöksenteon kriteerinä. Taloyhtiön toiminnassa se tarkoittaa ihmisarvon, ympäristön sekä turvallisuuden huomioimista niin arkisissa päätöksissä kuin laajempien hankkeiden yhteistyökumppaneiden valinnassa. Kysymys on isosta linjauksesta pienissä teoissa. Tarkastamme taloyhtiöiden yhteistyökumppaneiden yhteiskunnallisten velvoitteiden täyttämisen ja osaltamme varmistamme että harmaata taloutta ei taloyhtiömaailmassa missään muodossa hyväksytä.