Haemme joukkoomme toimistotyöntekijäksi asumisen ammattilaista!

Toimipaikkana Sinulle isännöitsijänä on pääasiassa Säkylän toimisto, mutta oman kalenterisi mukaisesti myös etätyöpäivien tai -jaksojen rakentaminen on mahdollista. Päivittäisinä kollegoina Säkylässä Sinulla on asumiskoordinaattori Riina sekä kiinteistöyhtiön toimitusjohtajana työskentelevä Mikko. Lisäksi tiimiisi kuuluu Loimaalla työskenetelvät kirjanpitäjät Oili ja Maija sekä hallinnon tukena toimiva kiinteistölakimiehemme Iiro. Yhteensä meitä asumisen ammattilaisia on 11, jotka kaikki olemme käytettävissä tilanteen mukaan. Yhdessä toimimme päivittäin noin 1900 huoneiston ja 4000 päivittäisen kiinteistön käyttäjän parhaaksi huolehtimalla heidän omaisuudestaan Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

Meillä isännöitsijä on ensisijaisesti talouden ja hallinnon asiantuntija. Erilaisten kiinteistönpitoon liittyvien asioiden valmistelu sekä päätösten eteenpäinviemisestä huolehtiminen ovat päivittäistä työtämme. Varmistamme, että sovitut asiat etenevät ajallaan ja valmistelemme yhdessä taloyhtiöiden hallitusten kanssa asiakasyhtiön tulevaisuuteen tähtääviä toimia.

Menestyksen avaimet tehtävän hoitamiseen löytyvät innostuneisuudesta, järjestelmällisyydestä ja pitkäjänteisyydestä. Soveltuva koulutus voi olla esimerkiksi liiketalouden tai kaupallisen alan koulutus.

Asunto-osakeyhtiömaailmassa meidät tunnetaan Satakunnassa nimellä Kiinteistökeskus Harjuseutu ja vastaavasti Varsinais-Suomessa Loimijoen Kiinteistökeskus. Yhdessä olemme toimineet vuoden 2020 alkaen nimellä Loimijoki-Yhtiöt Oy.

Lähetä minulle pian (mutta viimeistään 29.9.) hakemuksesi + CV ja kysele tarpeen tullen lisätietoja tulevasta tehtävästäsi!

Nähdään viimeistään lokakuussa!

Timo Levonen, toimitusjohtajan sijainen
timo.levonen@loimijoki.fi
p. 0400-948108

Ps. haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!